Tamara Fortuna
Ambasadorka podjetja Elementum

Tamara Furtuna

Pozdravljeni. Sem Tamara Fortuna, žena, mamica dveh hčera in enega kosmatinca, podjetnica, medijska producentka, blogerka, kulinarična navdušenka in vesela sem, da sem med drugim postala tudi ambasadorka podjetja ELEMENTUM.

Prihodnost vaših otrok

Finančno stabilni v svetu sprememb

Za sodelovanje sem se odločila, kajti verjamem v plemenite kovine in ne le, da si želim svoje finančne svobode, ampak tudi finančne pismenosti svojih otrok. Zato hčeri z veseljem nagrajujemo in obdarjujemo s srebrniki in jih s tem učimo varčevanja s katerim si bosta lahko potem uresničevali svoje cilje, ki jih že imata in tiste, ki si jih bosta še zadali.

Če ste podobnega mnenja tudi vi, potem preberite več o prihodnosti naših otrok spodaj. Pa Srečno vam želim, vaša Tamara iz srečna.si 

Izpolnite vprašalnik

Otroški zaklad

Zakaj Elementum?

VAŠ PARTNER ZA VARNOST, FINANČNO STABILNOST IN BLAGOSTANJE

Naši strokovnjaki že več kot 30 let delajo na področju plemenitih kovin in surovin.

Te dolgoletne izkušnje uporabljamo, da vam pravočasno in primerno svetujemo in vas zaščitimo z najboljšo možno naložbeno strategijo.

Vedno smo iskali idealen produkt za svoje stranke, leta 2006 smo ustanovili Elementum, da bi z lastnimi, ustreznimi izdelki zadovoljili povpraševanje na trgu. Od takrat je Elementum vaš močan partner za varne naložbe v fizične plemenite kovine.

Uspeh govori sam zase. Elementum se zdaj širi po vsej Evropi z ustanovitvijo evropske interesne skupine “Elementum Europe – EEIG” in obsega skupno šest nacionalnih predstavništev.

Za nas je znanje ključ do vašega uspeha. Zato na Akademiji Elementum organiziramo dogodke v živo in spletne seminarje, da boste na tekočem z najnovejšimi informacijami o tem, kako lahko gradite finančno neodvisno življenje po svojih idejah.

Izpolnite vprašalnik

ELEMENTUM 2021 | SPLOŠNI POGOJI POSLOVNJA