WEBINAR V ŽIVO

5 korakov, ki pomagajo staršem z malimi koraki ustvariti premoženje za njihove otroke

zvezdana-mlakar-elementum-otroski-zaklad-1
srebrnik-elementum-otroski-zaklad-nakup-25
marko-juhant-webinar-peter-slapsak-elementum-otroski-zaklad (1)

Kako hitro in enostavno do naložbe za otrokovo prihodnost z idealnimi lastnostmi?

Otroški zaklad

Dragi starši,

na webinarju vam bomo predstavili točno takšen način varčevanja in vlaganja za otroke, kaj točno to je, kako lahko enostavno pristopite, zakaj ni nič obvezno in vplačate kolikor želite ter kakšne donose lahko zgodovinsko gledano pričakujete – vse to boste izvedeli v eni sami uri.

Vemo, da je časa malo, premalo. A za ta webinar si ob 20. uri vzemite čas. Dobili boste navodila kako lahko finančno situacijo vaših otrok izboljšate za vse življenje.

O voditelju webinarja

Peter Slapšak je strokovnjak za vlaganje, ki že 15 let uspešno vodi družbo Elementum. Skozi turbulentne čase od zadnje velike recesije do danes uspešno pomaga stotinam strank uravnotežiti tveganja in donose za pripravljenost na vse finančne situacije. Kot očetu dveh otrok mu je zagotoviti finančno varnost otrokom toliko bolj pomembno.

obdelan-srebrnik-elementum-1-a

Prijavite se na webinar:
5 korakov s katerimi starši ustvarite premoženje za otroke

Izberite datum, ki vam ustreza. Odgovarjamo na vaša konkretna vprašanja. Posnetka ne bo.  Splača se vam prijaviti – vaši otroci vam bodo hvaležni. Vi pa tudi samim sebi za to eno, a najboljšo odločitev. Prijavite se zdaj in se vidimo na webinarju.