Logo-Okrogli-trebuscki

Nagradna igra Okrogli trebuščki

Boste kmalu postala mamica in bi rada poskrbela za finančno varnost svojega zaklada od samega začetka? Ali pa sestavljate seznam želja ob rojstvu svojega srčka?

Naj vam izdamo skrivnost: s cekinom ob rojstvu boste stopila na začetek poti do finančne neodvisnosti, ki jo boste lahko nudila svojemu otroku tudi v prihodnje. Pa ne samo vi – celotna družina.

Izpolnite vprašalnik in si zagotovite svoje mesto v nagradni igri za čudovit cekin, ki bo vašemu malčku prinesel osnovo za varčevanje, ki ga bo spremljelo v življenju.

Vprašalnik lahko izpolnite med 15. 10. 2021 in 15. 12. 2021 in med vsemi, ki boste vprašalnik izpolnile, bomo izžrebali eno, ki bo prejela kovanec v vrednosti 26 EUR

Prihodnost vaših otrok

Projekt Okrogli trebuščki

Okrogli trebuščki so stičišče za bodoče mamice, ki štirikrat letno priredi največji spletni dogodek za nosečnice, kjer vam z gostujočimi strokovnjaki postrežemo z odgovori na vsa vprašanja, ki se vam porajajo med nosečnostjo in po njej.

Boste kmalu postala mamica? Izvedite vse informacije na okroglitrebuscki.si ali pa se nam pridružite na naslednjem dogodku. 

Prihodnost vaših otrok

V sodelovanju z Okroglimi trebuščki vam tako nudimo odgovore na najbolj pogosta vprašanja ob rojstvu:

PRIJAVI SE TUKAJ

Otroški zaklad

Pogosto postavljena vprašanja:

Največja prednost je možnost dolgoročnega varčevanja. To pomeni, da lahko že z majhnimi zneski dosežete velik učinek. Ob enakih preteklih donosih, ki sicer niso garancija za prihodnje donose (cca. 10% letno pri zlatu oz srebru) lahko z mesečnim varčvanjem 50€ v 15ih letih privarčujete skoraj 20.000€ oz. 25€ v 15ih letih privarčujete skoraj 10.000€.

Fleksibilnost je lastnost, ki vam omogoča, da se ne vežete za fiksno obdobje. Varčujete lahko kratko ali daljše obdobje. Zato da lahko izkoristite večino prednosti, ki vam jih ponuja varčevanje, vam predlagamo varčevanje na vsaj 3 leta ali več. Varčevanje v fizičnih plemenitih kovinah vam omogoča, da kadarkoli odprodate privarčevane količine. Prav tako lahko kadarkoli prilagodite višino zneska. Minimalni nakup je 50€.

Varčevanje v plemenitih kovinah je enostavno in pregledno. Kadarkoli, to je 24 ur na dan imate dostop v slovenskem jeziku do vseh podatkov vezenih na varčevanje, med njimi tudi: koliko ste že investirali, koliko je trenutna vrednost vašega premoženja…

Vedno likvidno pomeni, da lahko kadarkoli odprodate vse nakupljene plemeite kovine. Rok plačila na transakcijski račun znaša največ med 5-7 delovnih dni.

Večina si želi znižati tveganje svojih naložb in na varen način ohraniti realno vrednost premoženja. Zgodovinsko gledano premoženje v fizično zlato in srebro ohranja realno vrednost premoženja bistveno bolje kot depozit na banki. Prav tako lahko zlato in srebro takoj odprodate, saj je zelo likvidna naložba. Seveda če govorimo o naložbenem zlatu in srebru. V zadnjih 15 letih je bila povprečna letna donosnost preko 9% na leto, kar je bistveno bolje kot nevezan ali vezan depozit na banki.

Težko je opredeliti skupno vrednost naložb v zlato in srebro v Sloveniji. Prav gotovo ga je na prebivalca bistveno manj kot na tradicionalnih trgih kot so Nemčija, Avstrija in Švica.

Glede na to, da so centralne banke verodostojnost izdanega denarja v času zlatega standarda izkazovale z zlatom in da je pred zlatim obstajal tudi srebrni standard in da glede na izjavo bivšega guvernerja Evropske centralne banke g. Mario Draghija, imajo centralne banke zlato zaradi varnosti, potem lahko rečemo, da plemenite kovine zaščitijo premoženje. Nobena valuta ni ohranjala kupno moč več kot 2000 let neprekinjeno. Še posebej pa so se plemenite kovine izkazale v času visoke inflacije.

Glavna razlika je, da se zlato kopiči, srebro pa porablja. Večino zlata se uporabi za izdelavo nakita, zlatnikov, zlatih palic. Pri srebru pa je ravno obratno. Večina srebra se uporabi v proizvodnji različnih izdelkov. Takoj za nafto ima srebro največje število različnih vrst uporabe. Zaradi unikatnih lastnosti in njegove cene, je srebro velikokrat nezamenljivo. Smo v obdobju, ko se zelo hitro povečuje industrijska poraba in investicijsko povpraševanje. Zato se v drugi polovici leta pričakuje porast cen srebra.

Zaradi kratke tradicije kupovanja naložbenega zlata in srebra v Sloveniji, obstaja velik predsodek, da potrebuješ veliko denarja za nakup zlata ali srebra. Dejansko to ni res. Res pa je, da če kupujete manjše enote, je dobro vedeti, da se cena na gram povečuje. Zato, da bi dobili kar največ čistega zlata in srebra za vaš denar, vam priporočam, da si pred prvim nakupom vzamete čas in se z ponudnikom plemenitih kovin dodatno pogovorite. V podjetju Elementum vam z veseljem že 15 let svetujemo kako na najboljši način kupiti, hraniti ali odprodati vaše plemenite kovine. Prav tako lahko izbirate med enkratnim nakupom ali pa mesečnim kupovanjem zlata ali srebra, kar se je izkazalo kot odlična alternativa ali dodatek k obstoječemu drugemu pokojninskemu stebru ali ostalim rentnim varčevanjem.

Če bankirji, vlade, finančniki ne vedo kako rešiti nastalo situacijo, je najlažja rešitev nadaljevanje dejanj zadnjih 10 let. To pomeni, nadaljnje tiskanje denarja s strani centralnih bank, nadaljevanje politike nizkih obrestnih mer, nadaljevanje financiranja javnih projektov z dodatnim zadolževanjem držav. Realno gledano drugih alternativ praktično ni. Tako stanje pripelje do inflacije, in jo verjetno že vsi, ki hodite v trgovine in polnite vaše jeklene konjičke že občutite. Glede na zadnje podatke statističnega urada, je trenutna uradna inflacija v Sloveniji 2.1%. To pomeni, da vrednost vaših prihrankov zaradi nizkih obrestnih mer na bankah realno kopni. Inflacija ima veliko podobnosti z radiacijo. Ne vidiš je, ne slišiš jo, ne vohaš jo. Ko jo pa jo začutimo je pa že prepozno. Starejše generacije imajo izkušnje v času bivše Jugoslavije. Mislim, da ne bi bilo slabo pogledati lekcij iz tistega časa in se začeti pripravljati tudi na ta scenarij. Ravno v času inflacije pa realne vrednosti, kot so plemenite kovine odigrajo vlogo ključnega zaščitnika vrednosti.

Investicija v znanje prinaša največje donose. Prav gotovo se strinjate, da je pomembno se pred vsako pomembno odločitvijo dobro informirati. Podjetje Elementum s 15 letnimi izkušnjami je vodilni na področju izobraževanja o naložbah v fizične plemenite kovine in investiranja v fizične plemenite kovine. Imamo direktni stik z kovnico UMICORE, ki ima najdaljši status good delivery na svetu, neprekinjeno od 1930 leta, in letnim prometom več kot 20 milijard €. Plemenite kovine pridobiva z reciklažo in ima tudi t.i. responsible good delivery certifikat. Veliko informacij, lahko pridobite na naših spletnih straneh: https://elemenutm.si, https://trgovina.elementum.si in https://akademija.elementum.si.  Konkretneje o otroškem zakladu pa na https://otroski-zaklad.elementum.si/.

Vedno priporočamo, da se pred prvo investicijo še dodatno posvetujete s svetovalcem, ki vam bo dodatno pomagal, kako glede na vaše želje in cilje, kar najbolje investirati v plemenite kovine. Vesel bom, če izberete mene za skrbnika vašega zaklada. Na koncu spletne strani, ki sem vam jo posredoval, izpolnite kratek vprašalnik za dodatno svetovanje. V najkrajšem času vas bom poklical in  vam bo odgovoril na vsa vaša vprašanja.

Naši strokovnjaki že več kot 30 let delajo na področju plemenitih kovin in surovin.

Te dolgoletne izkušnje uporabljamo, da vam pravočasno in primerno svetujemo in vas zaščitimo z najboljšo možno naložbeno strategijo.

Vedno smo iskali idealen produkt za svoje stranke, zato smo leta 2006 ustanovili Elementum, da bi z lastnimi, ustreznimi izdelki zadovoljili povpraševanje na trgu. Od takrat je Elementum vaš partner za varne naložbe v fizične plemenite kovine.

Uspeh govori sam zase. Elementum se širi po vsej Evropi in z ustanovitvijo evropske interesne skupine “Elementum Europe – EGIZ” in obsega skupno šest nacionalnih predstavništev.

Za nas je znanje ključ do vašega uspeha. Zato preko Akademije Elementum organiziramo dogodke v živo, kot tudi spletne seminarje z namenom, da ste lahko kar najbolj na tekočem z najnovejšimi informacijami o tem, kako po vaših željah in idejah graditi vaše finančno neodvisno življenje.

srebrnik-elementum-otroski-zaklad-nakup-6

PRIJAVI SE TUKAJ