Ambasadorka podjetja Elementum

Mateja Berginc

Sem mama, podjetnica in ženska, ki jo življenje preizkušalo, osrečilo in obrusilo. Imam moje in svoje otroke. Sama sem šele skozi izkušnje dobila željo po »nekaj dati na stran«, kar se je izkazalo za dobro, le da sem to ugotovila na nič kaj prijeten način. Povem ti zgodbo, svojo zgodbo, o otrocih, denarju, poslu, partnerju,starših in sorodnikih.

Prihodnost vaših otrok

Finančno stabilni v svetu sprememb

Zato zberimo informacije, se dajmo podučit, razmislimo o soncu, vendar pade tudi noč in v temi, se najbolj svetita srebro in zlato. Vsi smo ju vredni in sta dostopna, LE VEDETI MORAMO: KAKO, PRI KOMU IN KOLIKO.  SVETI se na naši strani, pri meni in pri tebi. 

VPIŠI SE , da zveš kako, pri komu in koliko, da se potem, zlahka odločiš.  Kontaktni obrazec je prav zate.

Izpolnite vprašalnik

Otroški zaklad

Zakaj Elementum?

VAŠ PARTNER ZA VARNOST, FINANČNO STABILNOST IN BLAGOSTANJE

Naši strokovnjaki že več kot 30 let delajo na področju plemenitih kovin in surovin.

Te dolgoletne izkušnje uporabljamo, da vam pravočasno in primerno svetujemo in vas zaščitimo z najboljšo možno naložbeno strategijo.

Vedno smo iskali idealen produkt za svoje stranke, leta 2006 smo ustanovili Elementum, da bi z lastnimi, ustreznimi izdelki zadovoljili povpraševanje na trgu. Od takrat je Elementum vaš močan partner za varne naložbe v fizične plemenite kovine.

Uspeh govori sam zase. Elementum se zdaj širi po vsej Evropi z ustanovitvijo evropske interesne skupine “Elementum Europe – EEIG” in obsega skupno šest nacionalnih predstavništev.

Za nas je znanje ključ do vašega uspeha. Zato na Akademiji Elementum organiziramo dogodke v živo in spletne seminarje, da boste na tekočem z najnovejšimi informacijami o tem, kako lahko gradite finančno neodvisno življenje po svojih idejah.

Izpolnite vprašalnik

ELEMENTUM 2021 | SPLOŠNI POGOJI POSLOVNJA