Marko Juhant

Brezplačno izobraževanje z vrhunskim strokovnjakom in darilo za vas!

Predstavljate si vaše otroke zares uspešne v življenju. Tega si želi vsak starš, videti svojega sina, svojo hčerko, kako ji gre dobro in kako je srečna.

Otroci poslušajo in opazujejo.

Prihodnost vaših otrok

Otroci poslušajo in opazujejo. Starše in vrstnike. Kako otroka prepričati v kar koli? Pomaga, če ste jim za vzgled. Če veliko berete, je velika verjetnost, da bodo vaši otroci tudi brali. Če se ukvarjate s športom, boste verjetno do lepo navado prenesli na otroke. Če varčujete, če preudarno delate z denarjem, se bo to prijelo tudi vaših otrok.

Večino staršev zanima, kako poskrbeti za varno in zdravo otrokovo prihodnost. Strokovnjaki pravijo, da to lahko naredimo na tri načine. Z vzgojo, zgledom in investiranjem v otrokovo znanje in finančno prihodnost.  

Če želimo dobro vzgajati, investirati se moramo vsega tega nekje naučiti …

Če želimo dobro vzgajati, investirati se moramo vsega tega nekje naučiti …

Zato smo za vas pripravili izobraževanje z Markom Juhantom z naslovom:   

Finančna vzgoja otrok in srečna družina.

Med drugim boste izvedeli:

Vse to in še veliko več, vam bo v 90 minutnem videu zaupal Marko Juhant.

Marko je specialni pedagog predavatelj, avtor številnih knjig o vzgoji otrok. Z vzgojo otrok se ukvarjam že več kot 40 let. Odlikuje ga konkreten in praktičen pristop, ki dejansko deluje in prinese želene rezultate.

Še en dober razlog je, da si pogledate video.

Če nam boste prisluhnili, vas bomo tudi nagradili.

Med vsemi, ki boste vpisali svoj naslov bomo izžrebali 1000 srebrnikov  – vsak mesec bomo izžrebali 90 družin, ki bodo prejele srebrnik.

Veliko so možnosti, da izberemo prav vas. Veliko so možnosti, da izberemo prav vas.

Ne odlašajte, saj starši v veliki meri vplivamo na prihodnost svojih otrok. Med pomembne zadeve spada tudi finančna stabilnost … in do tega lahko pride prav vsak.