Bojan Pravica.

Velike spremembe – kakšne so teh časih pasti in priložnosti za vaše prihranke.

V čudnih časih živimo. Politiki in strokovnjaki različnih ved pravijo, da nas čakajo velike spremembe. To kar smo doživeli v zadnjem času, je res nekaj posebnega. In iz vsega skupaj se vsaj na kratki rok, ne bo izcimilo nič dobrega. Vse to »počivanje« doma, zapiranje gospodarstva, zapiranje šol, omejen dostop do zdravstvenih storitev … ne bo prineslo nič dobrega.

Vsak si mora pomagati sam.

Kaj lahko naredi vsak odgovoren posameznik?

Po najboljših močeh mora poskrbeti zase in za svojo družino. Ker saj veste kako je … v težkih časih težko računamo na pomoč od drugih in drugod. Vsak si mora pomagati sam.

V slabih časih lahko hitro vsaj za nekaj časa ostanemo brez prihodkov. Zato je pomembno, da imamo prihranke. In to prihranke, ki jih ne bo stopila inflacija, ali kakšen borzni zlom. Potrebujemo nekaj takšnega, kar preverjeno ohranja vrednost tudi v najbolj nestanovitnih časih …

Zakaj se vam izplača nekaj naredit takoj?

Ker prihaja kriza.  Prišla bo in ne bo nam lahko. Račun za vse, kar se trenutno dogaja bo potrebno enkrat plačati. Kriza pa bo nekatere prizadela bolj, druge manj, nekatere pa sploh ne.

Glavno vprašanje je, kaj lahko vsak posameznik naredi, da v krizi ne bo sodeloval kot žrtev, pač pa, da bo šlo vse čim manj boleče mimo.

Še en dober razlog je, da si pogledate video.

Če nam boste prisluhnili, vas bomo tudi nagradili.

Med vsemi, ki boste vpisali svoj naslov bomo izžrebali 1000 srebrnikov  – vsak mesec bomo izžrebali 90 družin, ki bodo prejele srebrnik.

Veliko so možnosti, da izberemo prav vas. Veliko so možnosti, da izberemo prav vas.

Kako se uvrstite v žrebanje za svoj srebrnik? Tako, da naredite nekaj zase. Tako, da se ogledate brezplačno izobraževanj:

Bojan Pravica

Kako in na kakšen način varčevati?

To in še več vam bo o investicijah, denarju, zlatu in srebru povedal Bojan Pravica – finančni strokovnjak, ki se celo življenje ukvarja z investicijami. Večino časa živi in dela v Nemčiji.