Ambasadorka podjetja Elementum

Jasna Žaler Culiberg

Sem JASNA ŽALER CULIBERG, mamica, poslovna ženska, športnica in vesela sem, da sem ambasadorka podjetja ELEMENTUM. V veselje mi je ozaveščati javnost o pomembnosti finančne stabilnosti, tako mene, kot tudi moje družine.  

Prihodnost vaših otrok

Finančno stabilni v svetu sprememb

Pravijo, da so spremembe edina stalnica, ki nas vedno spremlja in nanje se moramo navaditi in se jim, kolikor je le mogoče, prilagoditi. Zadnje leto je bilo prelomno, tako v osebnem, kot tudi v poslovnem svetu. Vendar smo se na to prilagodili in s tem živimo.

Vprašati se moramo v kakšen svet pošiljamo naše otroke. V svet večnih sprememb? Ena izmed popotnic, ki bi jo rada v življenju predala svojim otrokom, je odgovornost nad lastno finančno stabilnostjo. Zato sem izjemno ponosna, da podjetje Elementum zagotavlja informiranost in izobrazbo prav na tem področju. Pa ne samo za otroke, ampak tudi za starše.

Prihodnost vaših otrok

Finančna varnost za družinsko stabilnost

Pravijo, da se otroci največ naučijo iz izkušenj in ravno izkustveno učenje, je temelj finančnega opismenjevanja otrok. Preko projekta Otroški zaklad, se otroci na izkušnjah naučijo, kako pomembna je finančna varnost za lastno in družinsko stabilnost. Otroci so naši največji učitelji in s tem projektom se bomo z otroci učili tudi starši, babice in dedki.

Učimo se vse življenje in ravno starši smo tisti, ki damo dobro popotnico otrokom za njihovo nadaljnjo rast.

Izpolnite vprašalnik

Otroški zaklad

Zakaj Elementum?

VAŠ PARTNER ZA VARNOST, FINANČNO STABILNOST IN BLAGOSTANJE

Naši strokovnjaki že več kot 30 let delajo na področju plemenitih kovin in surovin.

Te dolgoletne izkušnje uporabljamo, da vam pravočasno in primerno svetujemo in vas zaščitimo z najboljšo možno naložbeno strategijo.

Vedno smo iskali idealen produkt za svoje stranke, leta 2006 smo ustanovili Elementum, da bi z lastnimi, ustreznimi izdelki zadovoljili povpraševanje na trgu. Od takrat je Elementum vaš močan partner za varne naložbe v fizične plemenite kovine.

Uspeh govori sam zase. Elementum se zdaj širi po vsej Evropi z ustanovitvijo evropske interesne skupine “Elementum Europe – EEIG” in obsega skupno šest nacionalnih predstavništev.

Za nas je znanje ključ do vašega uspeha. Zato na Akademiji Elementum organiziramo dogodke v živo in spletne seminarje, da boste na tekočem z najnovejšimi informacijami o tem, kako lahko gradite finančno neodvisno življenje po svojih idejah.

Izpolnite vprašalnik

ELEMENTUM 2021 | SPLOŠNI POGOJI POSLOVNJA